Praktische informatie

Schema:

8u00-8u50Onthaal met koffie en koekenRefter
9u-9u30Plenaire start: voorstelling lerarenopleiding en dienstverleningscentrum EdHubC1002
9u30-10u30  Workshop/inspiratiesessie 1 Zie lokaal bij de workshopfiche
10u30-11uKoffiepauze & verplaatsing naar de workshopsRefter
11u-12uWorkshop/inspiratiesessie 2Zie lokaal bij de workshopfiche

Locatie: Sint-Jorisstraat 71, 8000 Brugge. Er zijn 20 parkeerplaatsen voorzien op de campus, ingang via de Klaverstraat. Aangeraden is om met het openbaar vervoer te komen. Wens je toch met de auto te komen kan je betalend in de omliggende straten parkeren of in de ondergrondse parkeergarage ‘Ezelstraat’. Gratis parkeren gedurende de duur van dit evenement kan aan de overzijde van de Komvest (A30), dit met uw parkeerschijf.

Onthaal: Het onthaal is voorzien aan de inkom van onze campus – Sint Jorisstraat 71, 8000 Brugge. Indien u op de parking zou parkeren, kan u via de deur in de hoek van de parking (waar ook de rolstoeltoegang zich bevindt) het gebouw binnen komen. Het onthaal bevindt zich aan de andere kant van het gebouw.

Catering: We voorzien een ontbijt en een koffiepauze in onze refter. Om 12u – na afloop van de studiedag – is er geen maaltijd voorzien. Wel kan gebruik gemaakt worden van ons restaurant waar je tegen een schappelijke prijs (€5,5) een verse maaltijd kan krijgen. Ook een pastabeker of broodjes behoren tot de mogelijkheden.