Infofiches

Handige instructies

Nieuwe technologie kan uitdagend zijn en heel wat energie opslorpen om volledig onder de knie te krijgen. We helpen jullie daarom graag op weg. Vanuit EdHub bieden we heel wat infofiches aan over de nieuwste apps, producten en tools in het afstandsonderwijs. Stap voor stap en met een heldere uitleg gidsen we je door alle settings. Begin zonder zorgen aan de voorbereiding van je online les.

Niet gevonden wat je zocht? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Met de DJI Mimo App perfectioneer je de gebruikservaring van het Osmo Pocket apparaat.

Download de Fiche

De DJI OSMO pocket is een handheld camera met beeldstabilisatie. Je kan er zowel HQ foto’s als video’s mee maken.

Download de fiche

De DJI OSMO mobile 3 combo is een handheld stabilisator voor smartphones. Je kan er zowel HQ foto’s als video’s mee maken.

Download de fiche

De RICOH Theta V is een camera waar je 360° foto’s en video’s kan maken.

Download de fiche

Zoom H1n is een professioneel audio opname apparaat. Je kan er geluid in stereo mee opnemen in verschillede kwaliteiten van Low quality mp3 naar High quality wave bestanden.

Download de fiche

Swivl is een toestel gemaakt om lesopnames en live video’s te vergemakkelijken. Het volgt de spreker zodat deze altijd mooi in beeld blijft. Zo kan men vrij bewegen en lesgeven zonder zich zorgen te hoeven maken over het al dan niet in beeld zijn.

Download de fiche

Deze infofiche gidst je door de principes van de fotografische belichting. Wil je het volle potentieel uit je camera halen? Zin om te experimenteren met alle mogelijkheden van de fotografie? Leer stap per stap alles over de belichtingsdriehoek en lichtmeting.

Download de fiche

Om te leren livestreamen kan je dit document raadplegen. Het is een overzicht  van de functies van  het gratis programma OBS. In geen tijd zet je je eigen livestream op.

Download de fiche

De Nebula desk projector is een handig draagbaar toestel waarmee je moeiteloos presentaties kan geven. Compact en snoerloos.

Download de fiche

Hoogwaardige foto’s neem je met een Sony toestel. Deze infofiche gidst je door de basisinstellingen en zegt hoe je je eerste stappen  in de wondere wereld van de fotografie zet.

Download de fiche

 

De audiobox usb 96 is een compacte audio interface. Het wordt gebruikt om tussen je computer en je muziekinstrument of microfoon te connecteren om basisopnames te maken.

Download de fiche

Met de Zhiyun Crane plus vermijd je schokkende beelden. Deze stabilisator zorgt er namelijk voor dat de gemonteerde camera steeds horizontaal blijft en de ongewenste bewegingen neutraliseert.

Download de fiche