Workshops

Onderwijs evolueert

Voor elke uitdaging, een gepast antwoord. EdHub helpt je klaar te stomen voor het onderwijs van de toekomst met een aantal workshops. Ze werden gemaakt in het kader van ons onderzoeksproject waarin we de lesgevers tegemoet komen aan hun noden. Onderwijs, technologie, didactiek. De perfecte combinatie.

De drie workshops focussen zich op de EdHub-methode. Klik op de titel voor het volledige programma en om je in te schrijven.

  • Masterclass: In een viertal sessies gaan we van een grondige analyse naar het toepassen van nieuwe werkvormen. Onderweg onderzoeken we alle mogelijke oplossingen en kan er in een veilige omgeving naar hartenlust geëperimenteerd worden. Deze nieuwe technologievormen zijn laagdrempelig en toepasbaar in de klasruimte. We vinden samen wat haalbaar is.
  • EdHub & MaM: Wil je  zowel het EdHub experimenteerlokaal als de Mind- And Makersspace leren kennen? Dan is deze workshop perfect. ‘s Ochtends schetsen we wat het samenspel ruimte en technologie kan betekenen voor jouw lesgeven. ‘s Middags tonen we de mogelijkheden van het MaM en koppelen dit opnieuw terug aan jouw noden.
  • Pop-up: Wie eerder deelnam aan één van onze workshops, vertrouwd is met de EdHub en er maar geen genoeg van krijgt, kan naar hartenlust verder experimenteren.